Om oss

Salong
Välkommen till Nail Design School i Umeå. Här arbetar professionella nagelterapeuter och fransstylister som kombinerar kunskap och erfarenhet med design för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Vi använder oss av gelé från Nail:Code.

Vi arbetar inom allt från naturlig nagelvård, till förlängning och förstärkning, för att dina naglar ska må så bra som möjligt, och bli fina på köpet. En förstärkning för dig som är nagelbitare är ett utmärkt sätt att få bukt på bitandet och låta naglarna växa normalt. Och med ca 400 olika färger kan vi lova att du hittar något du gillar! Eller varför inte bara unna sig en spamanikyr med skrubb och massage en regnig tisdag. Eller ge bort ett presentkort. Uppskattas både av kille som tjej!

Vi håller inte bara på med naglar utan ägnar oss även med Fransförlängningar, både Singel- och Volymtekniken. Med förlängning får ni långa och tätare fransar, och kan få ett naturligt resultat eller ett mer dramatiskt om så önskas. Skönt är det att slippa mascara som gör det smidigare på morgonen eller vid poolen på semestern.

Butik
Nail design school är återförsäljare distributör av Nail:Code nagelsystem och många andra produkter som underlättar för dig som är utbildad nagelterapeut. För dessa produkter vill vi att du tar med ditt diplom, godkänt av SANSA eller SEYF samt legitimation första gången du handlar av oss.
Vi har såklart även massor av produkter till försäljning till privatpersoner, t.ex. glitter, filar, dekorationer, nagellack, handkrämer och nageloljor. Så kom in på salongen så kan vi hjälpa er!
Vi har även en webbshop för er som vill handla hemifrån (Gäller endast diplomerade terapeuter).

Skola
Som namnet avslöjar så håller vi även i utbildningar för dig som vill bli nagelterapeut och fransstylist. Eller dekorationsutbildningar för att kunna öka dina kunskaper. Med ny inspiration kan du erbjuda fler alternativ till dina kunder. Come-on-over kurs finns också för er som använder annat märke men som vill prova på fördelarna med Nail:Code!
Klicka på "Utbildning" i meny-raden för mer information.

Våra utbildningar är godkända av branschorganisationen SEYF.

Frågor eller funderingar? Mail: info@naildesignschool.se eller ring: 090-12 29 29 för mer info.

Boka

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår