Utbildningar

Nagelutbildningar under Hösten 2018 :

5/11- 5/12 Måndag-Torsdag

Nagelutbildning
Intresserad av yrket som nagelterapeut? Då har du kommit rätt! Ett mycket varierat och socialt arbete, där man kan låta kreativiteten flöda! Kursen är lärarledd, pågår i 5 veckor måndag-torsdag, fredagen är frivillig. Lektionstid mellan 9-15 men möjlighet att stanna längre finns. Vi tar emot mellan 3-6 elever åt gången, för att kunna tillgodose enskilds individs behov.

I kursen ingår ett gediget startkit med produkter, lampa, verktyg & teroetiskt material. Startkitet används på skolan och tas hem efter utbildningens slut.

Vi börjar med teori där vi bl.a. lär oss om nagelns anatomi, sjukdomar, salongshygien, kundbemötande, återbesök, problemnaglar, försäljning, manikyr och naturlig nagelvård, applikationsteknik, praktik m.m. För att senare gå vidare med praktiskt arbete som applicering av material på övningshand. När vi känner oss mer bekväma med materialet och tekniken så övar vi på riktiga modeller. Dekorationsdag där vi lär oss hur glitter appliceras, stenar och stickers och mycket annat roligt, för att kunna erbjuda kunden mer variation.
Info om finansiering via Medical Finance

Betalning sker mot faktura. Hela beloppet ska vara betalt innan kursstart. Inbetalda avgifter återbetalas ej.
Pris 28.000kr + moms (= 35.000kr).

Frågor eller funderingar: Mail: info@naildesignschool.se eller ring: 090-12 29 29 för mer info.

 

Grundutbildning i singelfransar
Kursen pågår i 3 hela dagar lärarledd teori och praktik. För att sedan träna vidare på egen hand och skicka bilder på sin utveckling och få feedback från oss. Slutprov inom 6 månader efter kursstart för att få sitt diplom och slutföra kursen.
Kursinnehåll: Tidsplan, startkit, franshistoria, växtfaser, hygien & salong, belysning, ergonomi, RSI, allergier, sjukdomar, applicering, korrekt applicering av patches, singelfransar, efter behandling, kundbemötande och service, missnöjd kund, exempel få felaktig applicerade fransar, produktgenomgång, avbokningspolicy, utbildning och diplomering, tidsåtgång, skötselråd, marknadsföring & sociala medier, företagsform, info från SEYF.

Priset är 15500:- ink moms och ett startkit ingår i priset.

Vidareutbildning - Volym
Vidareutbildning för dig som redan är utbildad som fransstylist. För att kunna erbjuda ny teknik och ännu fylligare fransar till dina kunder. Pågår i 2 dagar.
Priset är 6500:- ink moms och ett startkit ingår i priset.

Elleebana Lashlift
Det är en semi-permanent fransböjning som håller 6-12 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar och skötsel.

Endagskurs på ca 6h som innehåller både teori och praktik. Dagen börjar med teori, sedan demonstrerar läraren på en modell. Efter detta är det er tur att göra på en egen modell. Dagen avslutas. Diplomering sker efter 3st godkända modeller som fotats och skickats in för bedömning och feedback. I kursen ingår ett startkit för ca 15 behandlingar.
Kostnaden för kursen är 3600:- exkl moms


 

Obs! Innan påbörjad nagel- eller fransutbildning måste du ha ett tjänstbarhetsintyg för att få arbeta med cyanoakrylater. Detta kan göras på hälsocentraler eller företags hälsovård.

För mer info eller intresseanmälan maila: Info@naildesignschool.se

Vi ser fram emot att få se dig som kollega.
> Kontakta oss

Boka

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår